اگه وام رو ندهند بانک میتونه حساب من رو مسدود کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۳ #14915177

سلام وقت بخیر
من چون جواز کسب دارم یکی از اقوام با جواز کسب من و به اسم من وام مضاربه ای از بانک مسکن گرفت.
در ثبت اسناد هم ثبت شده که دیر کرد وام و پرداخت وام بعهده ایشون هست.
ازشون چک و سفته هم داریم.
اما برای پرداخت وام تا حالا اقدامی نکردن.
ممنون میشم جواب سوالم رو بدین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه شما بعنوان ضامن با ارائه جواز کسب خود اقدام به امضا قراردادهای بانک نموده اید و بر این اساس چنانچه وام گیرنده از پرداخت وام خود اقدام نکند از ضامن مطالبه و به هر شکل ممکن اقساط را مطالبه می نمایند . لذا جایز است چنانچه از وام گیرنده اسنادی دارید مبنی بر تعهداتش نسبت به پرداخت اقساط وام جریمه ودیرکرد هر چه سریع تر با خواسته الزام به انجام تعهدات و پرداخت اقساط علیه وام گیرنده اقدام نمایید بانک می تواند تا مادامی اقساط توسط وام گیرنده تودیع نگردد حساب شما را مسدود و یا به نفع خود برداشت نماید .

سلام
چون با جواز کسب شما وام گرفته شده است در واقع وام گیرنده شما هستید و بانک با شما طرف حساب است و می‌توانند هر اقدامی برای وصول طلب خود بنمایند
ولی شما می توانید به استناد آن قراردادی که بین خودتان و آن آشنا در دفترخانه تنظیم نموده اید وجوه پرداختی را از ایشان مطالبه کنید