خیانت خانمم در زمانی که از منزل رفته و فرزند ۴ ساله رو رها کرده، با پرینت پیامکها ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۷ #14914708

اگر خانمی به شوهرش خیانت کرده ولی تنها مدرک میشه پرینت پیامک یا تماسها رو گرفت و ایا این دلیل قانع کننده برای اثبات خیانت پیش قاضی هست

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیامک تنها ادله اثبات جرم محسوب نمیشود

سلام
استعلام پیامک ها صرفا می‌تواند به عنوان اماره ای جهت علم قاضی به شما کمک کند اما به تنهایی نمی‌تواند ادله ای محسوب شود.

سلام
استعلام پیامک و تماس می تواند نه به عنوان دلیل، بلکه به عنوان اماره موجب حصول علم برای قاضی مبنی بر ارتباط نامشروع باشد وحتی با همین مدرک وشواهد دیگر حکم محکومیت رابطه نامشروع صادر گردد.ولی با پیامک و تماس جرم زنا اثبات نمیشود.به هرحال با توجه به قبح وزشتی عمل،قضات سختگیری خاصی در این مورد دارند.