شکایت علیه من بابت پرداخت ثمن معامله صورت گرفته، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #14912525

آیا قاضی مرا متهم میکند . ماشین فروختم بعداز ۵ روز برگرداند و من دلم سوخت و یک کاغذ بدین مضموم دادم که پول شما را در اسرع وقت پرداخت مینمایم ضمنا وکالت بلاعزل هنوز بنام خریدار است .ماشین ۵ ماه است در تعمیرگاه است و هزینه زیادی دارد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن عرض سلام و ادب
در دعوی حقوقی بطرفیت شما،مبنی بر فسخ مبایعه خودرو و استرداد ثمن، خصوصا که طبق فرمایش حضرت عالی خودرو هم در تصرف شماست، اگر مستند به سند دست نوشت شما بدین مضمون که "پول شما را در اسرع وقت پرداحت مینمایم" ،دادگاه این جمله را حمل بر قبول فسخ معامله نماید و النهایه حکم بر استرداد ثمن خودرو ازجانب شما به طرف دعوی، نماید، و این حکم قطعی گردد ، شما ناگزیر از پرداخت میباشید. هرچند جهت اطاله دادرسی ویا امتحان اقبال خود، همواره حق تجدیدنظرخواهی(باپرداخت ۴/۵٪ مبلغ محکوم به) برای شما محفوظ است. ولیکن اگر دلیل محکمی مبنی بر عدم فسخ و بقای صحت معامله ندارید، متاسفانه به احتمال قوی محکوم خواهید شد. مگر با اثبات مواردی چون ادعای کتابت تحت اجبار و اکراه و غیره که قطعا نیاز به اثبات دارد. ( بدین توضیح که اثبات نمایید ک منظور از انچه نوشتید و تقدیم کردید، چیزی غیر از اقاله(تفاسخ) معامله بوده). درغیراینصورت،باقطعیت حکم، محکوم به بازپرداخت ثمن هستید.
موید باشید