رفع ممنوع الخدمات چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۱۹۹ #14820448

سلام بنده دوسال پیش با مراجعه به خدمات بانک ورفتن به ثبت احوال متوجه شدم که ممنوع الخدمات هستم. حال بنابه دلایلی نمیتونم برم دادگاه تا واخواهی اقدام کنم و حتی از موضوع پرونده که در اجرای احکام صادر شده خبر ندارم به جز شماره پرونده شعبه و دادگاه مربوطه که ثبت احوال بهم داد. آیا با این شرایط میشه درخواست رفع کردامکان پذیر هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضوری پیگیری نمایید.

سلام
حضوری از واحد اجرای احکام پیگیر شوید.

واخواهی را از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام دهید.

مدت واخواهی ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ حکم است و گذشت مدت ۲ سال از تاریخ فوق و ممنوعیت ایجاد شده ناشی از اجرای حکم است و با واخواهی امکان بازنگری ندارد

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.وکیل هم می توانید اختیارنمایید.

با سلام
از طریق اداره ثبت و همچنین اداره سوء پیشینه پیگیری کنید

بااحترام
باید به شعبه مراجعه و علت را مطلع شوید