نحوه گرفتن حکم ترک انفاق در صورت نداشتن دلایل محکمه پسند چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۶۷ #14803

متشکرم از پاسخ شما. اما پاسخی برای ترک انفاق دریافت نکردم. من فقظ جند عکس از همسرم دارم مبنی بر مشروب خواری او. و هیچ سند دیگری ندارم. اگر ایشان در داگاه اعلام کند که حاضر است با من زندگی کند. من چگونه می توانم حکم ترک انفاق را بگیرم در حالی که ایشان ادعا می کنند که مرا از خانه بیرون نکرده اند و من بدون اطلاع ایشان به منزل پدرم آمده ام.در ضمن همسر من با شوهر عمه و پسر عمویم تماس گرفته اند و اعلام کرده اند که دیگر حاضر به زنگی با من نیستند. شاید قاضی تصاویر مرا محمکه پسند نداند ولی من چیز دیگری برای اثبات ندارم.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اعلام کردند که میخواهند با شما زندگی کنند میتوانید مطالبه ی نفقه کنید و همچنین در صورتیکه زوج یکی از شروط 12 گانه ضمن عقد را نداشته باشد زوجه نمیتواند بدون دلایل محکمه پسند طلاق بگیرید.

موفق باشید