چطور تبدیل به جزای نقدی کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۲ #14801289

سلام موکلین عزیز لطفا منو راهنمایی کنید من پسری ۲۳ ساله مجرد هستم که دختری که از من ۱۵ سال بزرگتر بود از من شکایت کرد به عنوان زنای به عنف در دادگاه به زنای غیر محصنه تغییر کرد پرونده در صورتی که تنها یک پیام تلگرامی اسکرینش بود با علم قاضی ۱۰۰ ضربه شلاق و دو سال تبعید به سراوان نوشتن برام الان من برم تبعید و اونجا رو ترک کنم برای دومین بار چند درصد احتمال داره تبعیدم به جزای نقدی تغییر بدن نکنه زندان بدن برام قاضی با من خیلی لجه از روز اول و یه اشنا پیدا کردم که نفوظ داره گفته من حل میکنم بهش اعتماد کنم یا نه ایشون گفته برید برگردید تبدیل به جزای نقدی میکنم ولی من میترسم زندان بدن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجازات حدی قابل تبدیل نمی باشد...

مجازات حدی و شرعی قابل تغییر نیست.

با درود مجازات حدی قابل تغییر نیست همچنین چنانچه مهلت اعتراض دارد اعتراض کنید

سلام مجازات حدی قابل تبدیل نمی باشد

سلام
مجازات حدی قابل تغییر نیست
اعتماد نکنید

سلام به صرف یه پیام زنا قابل اثبات نیست در صورتی که مهلت اعتراض دارد اعتراض کنید

باسلام
در صورتی که رای قطعی نشده باشد میتوانید در مهلت مقرر اعتراض کنید. اثبات زنا شرایط خاص خود را دارد و به صرف یک پیام امکان اثبات چنین اتهامی وجود ندارد.