همسر متوفی به چه صورت می تواند حقوق مستمری ایشان و سهام عدالتشان را بگیرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۳ #14795038

شوهر فوت شده است. از ایشان دو پسر بالای بیست سال و همسرشان وارث قانونی هستند. پس از ۶ ماه از فوت، حساب حقوق مستمری شوهر قفل شده است و گفته اند باید انحصار وراثت شود. روند قانونی برای بازگرداندن حقوق مستمری شوهر به همسرشان چگونه است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا برای انحصاروراثت اقدام نمایید.

سلام در ابتدا لازم است که نسبت به انحصار وراثت اقدام نمایید و چنانچه فرزندان ذکور در حال تحصیل باشند مستمری به آنها تعلق می گیرد.

بله انحصار وراثت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید پس از آن طبق گواهی انحصار وراثت بین وراث قابل تقسیم خواهد بود

درود بر شما، در این مورد بایستی بدوا انحصار وراثت انجام و گواهی حصر وراثت صادر شود، لذا بهتر است احدی از وراث جهت اقدام، به یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و درخواست صدور گواهی حصر وراثت نمایند.

همراه فرزندان باید اقدامات و درخواست قانونی انجام شود

با سلام ابتدا میبایست امور انحصار وراثت را انجام دهید.

انحصار وراثت در صلاحیت شورای حل اختلاف است به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید