شوهرم برای اینکه من تن به طلاق توافقی بدم همه وسایل ها رو‌ جمع کرده چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۳ #14785440

سلام.‌من و شوهرم به مشکل برخوردیم و ایشون ۳ماه هست از خانه خارج شده و به منزل مادری رفته و خواهان جدایی هست و من تنها در خانه زندگی میکنم. از لحاظ خرجی و بیمه من را تامین نمیکند باوجود آنکه میداند من نیاز به دکتر و دوا دارم.
و جوری رفتار میکند که من خود درخواست بدهم و مجبور بشم خانه رو ترک کنم. ایشون گفتن من درخواست نمیدم و بااااااید توافقی جدا بشیم. حتی روزی آمدن تمامی وسایل های خودشون رو جمع کردن مانند فرشی کل خانه، تلفن و....و من الان روی زمین راه میرم و می‌خوابم چون هیچ‌فرشی در خانه نیست و تمامی وسایل های جهیزیه من رو در گوشه از سالن ریخته
آیا ایشان چون در خانه نیستن و میخواهند من را مجبور به ترک خانه کنند اجازه دارند این کارها رو انجام بدهند و فرش زیر پای بنده که از ضروریات خانه هست جمع کنند؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه تقدیم وتنظیم نمایید.

سلام دادخواست مطالبه نفقه بدهید

خیر ، اثاث البیت جزوی از نفقه است.

مطالبه نفقه را بطرفیت ایشان از دادگاه بخواهید.

با سلام شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه نفقه و اجرت المثل را ثبت نمایید همچنین میتوانید شکایت ترک انفاق نیز بدهید توجه داشته باشید که تهیه لوازم منزل برعهده زوج بوده و جزو نفقه محسوب میگردد شما منزل مشترک را ترک ننماید برای راهنمایی بیشتر مشاوره تلفنی رزو نمایید.

سلام و ارادت
دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل و تهیه اثاث البیت بدهید و جهیزیه خود را نیز ببرید زیرا تهیه وسایل بر عهده زوج است همچنین دادخواست مطالبه نفقه و اجرت المثل بدهید و مهریه هم اجرا بگذارید .

باسلام
بهتر است دادخواست مطالبه ی نفقه و مهریه بدهید .