چگونه برای سند اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۲ #14773469

سلام ببخشید ما اردبیل یه روستا داریم ولی خوب قبلا سندی چیزی نبوده ولی الان بخوایم دنبال کارای سند بیوفتیم امکانش هست میتونیم ادعا کنیم زمین مطلق به ماس از کجا باید اقدام کنیم؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با رییس و یا یکی از کارشناسان اداره ثبت در این مورد مشورت کنید و در صورت وجود شرایط از طریق ماده ۱۴۷ اقدام کنید.

سلام
پیگیری شما باید از طریق اداره ثبت و اسناد و املاک باشد
با استشهادیه می توانید اثبات کنید

با سلام‌ و احترام
در فرض سوال، شما می توانید اقدام به جمع اوری استشهادیه از اهالی روستا نموده و سپس به امضا و مهر شورای روستا برسانید. تا مورد قبول مراجع ثبتی ( اداره ثبت اسناد و املاک بخش یا شهرستان)قرار گیرد.

درود
در اجرای مواد۱۴۷و۱۴۸قانون ثبت از اداره ثبت و اسناد و املاک محل اقدام به اخذ سند مالکیت نمایید

از طریق بنیاد مسکن و اداره ثبت اسناد پیگیری نمایید.