تغییر اسم در شناسنامه چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۵ #14764748

سلام خسته نباشید
اسم مذهبی قابل تغییره؟وکیل نیاز داره؟و هزینه هاش به چه صورت هست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

معمولا اسامی مذهبی را تغییر نمی دهند و به سختی تغییر پیدا می کند از طریق اداره ثبت احوال می توانید اقدام نمایید .

سلام
در صورتی که فراوانی نام دوم بیشتر از نام اول باشد امکان تغییر آن وجود دارد.

با سلام وقت بخیر

با استناد به استشهادیه که به امضای دوستان و همکاران و همسالانتان باشد در متن استشهادیه ذکر بفرمایید که از کودکی به نام مد نظرتان نامیده می شدید و این دو نام بودن موجبات دوگانگی شخصیتی دربین همسالان و محیط زندگی شده و توجیهی که نام جدید را قاضی رسیدگی کننده را اقناع کند برای پذیرش اسم جدید تان ،لازم به ذکر است که در نامهای اسلامی وائمه مانند فاطمه ،زهرا ، زینب ،بتول،و...امثال اینها به سختی امکان تغییر وجود دارد ولیکن اگر اسم جدید منتخبتان از معانی اسامی اسلامی مانند اسم ریحانه و یا سودا که از اسامی خانم فاطمه زهرا (س)می باشد بجای خود اسم فاطمه احتمال پذیرش بیشتر است.هزینه دادخواست تغییر نام هزینه دعوای غیر مالی می باشد بستگی به تعداد منضمات و مدارک ارائه شده در پرونده با توجه به سیستمی شدن ثبت دادخواست است .

در صورت تمایل انتخاب وکیل اختیاری شما می باشد و اجباری دراین موضوع وجود ندارد و شما با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و در مرحله ابتدایی با ثبت نام الکترونیکی در سامانه قوه قضاییه میتوانید دادخواست خود را ثبت نموده و از طریق سیستم ابلاغ الکترونیک پیگیری ،زمان رسیدگی،دور رای در موضوع پرونده برای شما ارسال و به اطلاع شما خواهد رسید و قطعا در زمان اعلام شده باید در جلسه رسیدگی حاضر شوید.

موفق باشید

شخص متقاضی تغییر نام با مراجعه به اداره ثبت احوال درخواست تغییر اسم خود را می دهد و
اداره ثبت احوال با استعلام و انجام امورات و کارهای اداری که برای تغیی اسم نیاز است از جمله انگشت نگاری توسط نیروی انتظامی با دریافت هزینه ها تغیر اسم را اعمال نموده و شناسنامه جدید صادر می کند البته نام انتخابی باید از نام های پذیرفته شده در قانون باشد و از نام های ممنوعه نباشد

شما یک دادخواست مبنی بر تغییر نام علیه اداره ثبت احوال بدهید و رای خواهید گرفت