ایا این واریزی که بعد از شکایت من انجام شده در پروندم مشکلی درست میکنه به نفع شوهرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #14761755

بعد یک سال پرداخت نکردن نفقه و نداشتن خونه و اساس و ترک منزل توسط شوهر، بنده شکایت ترک انفاق کردم مراحل کلانتری هم تمام شده و منتظر رسیدن تاریخ جلسه ی اول دادگاه هستم درحالی که با کارت شوهرم که خودش در خارج از ایران پناهنده شده بعد از یک سال به حسابم یک میلیون واریز شده ایا این واریزی که بعد از شکایت من انجام شده در پروندم مشکلی درست میکنه به نفع شوهرم؟؟ در طول این یک سال نه خودش نه خانوادش هیچ مبلغی مبنی بر نفقه برای من واریز نکردن و خانوادش هیچ گونه تماسی با من نداشتن و من رو بلاتکلیف گذاشتن

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
نفقه شامل منزل مستقل،اثاثیه لازم برای زندگی و... میشود و صرف پرداخت یک میلیون تومان،آن هم بعد از طرح دعوا،باعث رد شدن شکایت شما نخواهد شد از نظر من و به احتمال زیاد همسر شما محکوم خواهد شد.به علاوه آنکه با توجه به ترک زندگی به مدت بیش از شش ماه و اینکه از کشور خارج شدند،شما میتوانید دادخواست طلاق مطرح کنید و به استناد شروط ضمن عقد، طلاق خود را بگیرید.
موفق باشید

با درود
مجموعه دلایل خیلی مفیدی در ید شماست مثل آنچه نوشتید ندادن نفقه به مدت یکسال و ترک زندگی،
واریز بعد از مواعد اشعار شده در قانون توسط ایشان نمیتواند دفاعی در برابر طرح دعوی شما باشد

سلام با توجه به گذشت مدت شش ماه متوالی و نه متناوب از پرداخت نفقه و همچنین عدم حضور ایشان در ایران پیش بینی می‌شود رای به نفع شما صادر شود

خیر با وجود ترک منزل و سایر شرایط بوجود آمده حکم ترک انفاق به نفع شما صادر خواهد شد

با سلام
اینکه همسر شما اصلا ایران نیست و مسکنی برای شما تهیه نکرده و نفقه در یکسال گذشته پرداخت نکرده این مبلغ اصلا مشکل ساز نخواهد بود

با درود به صرف یک میلیون خیر جای نگرانی نیست.
باید رای به نفع شما صادر شود.

مشکلی نیست ایشان ملزم به تهیه مسکن و وسایل متعارف برای زندگی هستند و صرف واریز یک میلیون تومان مسئولیت ایشان را از بین نخواهد برد