واخواست سفته بعد از مرگ متعهد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #14761591

سلام خسته نباشید،
من بهمن ۹۷ به عمم پول قرض دادم ولی عمم یک ماه بعدش فوت کرد ( بچه نداره و فقط شوهرش و بابام و عموم وارثش هستن ) ازش سفته دارم که فقط در قسمت متعهد سفته اسمشو نوشته و امضا و اثر انگشت زده و شوهرشم پشت سفته رو فقط امضا کرده و اثر انگشت کرده و چیزی درباره اینکه ضامن سفته است یا ظهرنویس ننوشته، حالا نه شوهرش قبول دار میشه و نه بابام و عموم و منم نمیدونم که بر گردن کدومشون هست و از کدومشون باید شاکی بشم، لطفا کمکم کنید و بگید که مسعولیت این سفته با کدومشون هست و من چیکار کنم، ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
دادخواست وصول مطالبه بر اساس سفته به طرفیت ورثه ثبت نمایید .