چکار میتونم کنم که خودرو را بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۶ #14759951

سلام برای خودورو وام گرفتم و درحال پرداخت اقساط هستم اما همسرم خورود را تصاحب کرده و درحال جداس هستیم چکار میتونم کنم کنم که خوردرو بگیرم یا اقساط وام و من دیگ ندم؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که خودرو شما وسیله درامد و امرار معاش شما باشد قطعا جز مستثنیات دین به حساب می آید در غیر این صورت همسر شما میتواند ماشین را به عنوان مهریه توقیف کند.

با سلام
اگر زوجه جهت مطالبه مهریه خودرو را توقیف نماید و خودروی شما جزو مستثنیات دین نباشد شما نمیتوانید مانع توقیف ان شوید و بایستی اقساط وام را همچنان پرداخت نمایید .

باید ثابت شود که بااین خودرو امرار معاش می کنیدتاجز مستثنیات دین لحاظ شود و توقیف نشود وگرنه حتما قابل توقیف است

در صورتی که خودرو شما وسیله امرار معاش شما باشد جز مستثنیات دین محسوب شده درغیر این صورت قابل توقیف از سوی همسر خواهد بود

اگر خودرو به دلیل اخذ وام هنوز به نام شما نشده، قابل توقیف به نفع همسرتان نیست. از طرفی اگر به نام شما شده باشد اما برای اخذ وام در رهن بانک قرار گرفته باشد، انتقال آن به همسرتان با حفظ حقوق مرتهن (بانک) انجام خواهد شد. به این ترتیب در صورتی که اقساط را ندهید، بانک قادر به توقیف خودرو در قبال طلب خود بوده و برای شما مشکلی ایجاد نخواهد شد. در این حالت، همسرتان ناچار خواهند بود اقساط وام را شخصا بپردازند تا خودرو را از دست ندهند.

سلام
ممکن است به ازای مهریه برداشته شده باشد که چون از ان امرار معاش نمیکنید میتواند توقیف شود ، بهتر است توافقی موضوع را حل کنید

اگر خودرو وسیله معاش شما نیست قابل توقیف است.