آیا می‌تواند گوشی را بگیرد و یا من می‌توانم گوشی را برای مهریه توقیف کنم و برای خودم بردارم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۷ #14719673

سلام همسرم برای من گوشی گرفته بود ولی الان از طریق دادگاه درخواست استراد داده و فاکتور و قوطی به نام او و دست خودشه ولی همتا به نام من است آیا می‌تواند گوشی را بگیرد و یا من می‌توانم گوشی را برای مهریه توقیف کنم و برای خودم بردارم؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای توقیف اموال هرمالی که قابل توقیف باشد و مالیت داشته باشدرا میتوانید معرفی کنید و توقیف شود

اگر عین موهوبه موجود نباشد و یا تغییری در آن حاصل شده باشد مثلا تعویض شده باشد هبه قابل رجوع نمی باشد در غیر این صورت می تواند باید مسترد گردد

با سلام
با وجود فاکتور بنام خریدار ( همسرتان ) در اینصورت ایشان میتواند از باب هبه برای مطالبه گوشی خریداری شده اقدام نماید .

با توجه به داشتن فاکتور به عنوان دلیل اثباتی میتواند نسبت به آن ادعا کند، توقیف اموال منقول نیز مطابق قانون اجرای احکام مدنی از طریق مامور اجرا ممکن است.

سلام
با توجه به مستندات موجود ، امکان مطالبه تلفن همراه وجود دارد

سلام بله باتوجه پرداخت ثمن و فاکتور میتواند از هبه رجوع نماید مگر اینکه تغییری در مال موهوبه ایجاد شده باشد

با سلام در صورتی که گوشی در ید شما باشد امکان این امر وجود دارد.