من چکار کنم فردا هم باید برم کلانتری، راهنماییم کنید لطفا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۶ #14719584

بنده در شرکتی که برادر خانمم ثبت کرده بود اسم من را بعنوان سهامدار شرکت وارد کرد و امضا از من گرفت و مدارک را تحویلش دادم من رئیس هییت مدیره شدم و خودش مدیرعامل اما بعد چند سال از خانمم جدا شدم حالا بعد از ۳ سال بی خبری از برادر خانمم و شرکتش یک آقایی با بنده تماس گرفت و گفت سهام شرکت از برادر خانمتون خریدم و الان میگوید صورت جلسه را باید امضا کنید تا مدیر عامل شوم و بعد صورتجلسه خروج از شرکت را امضا کنید تا شما را از شرکت خارج کنم اما بنده بهشون اعلام کردم که هیچ اطلاعی از سود و زیان و بدهی مالیاتی و بیمه شرکت ندارم و به من هیچ اطلاعی نداده و حالا شما را آمدید این ادعاها را میکنید و همه چیز باید در دفتر خانه انجام بشه واسه خروج از شرکت بنده و بعد رفته کلانتری از من شکایت کرده که من ایشان را سرکار گذاشتم و باهاش همکاری نمیکنم در صورتیکه من این آقا را نمیشناسم و میترسم برایش امضا کنم و میگوید یا صورتجلسه را امضا کن یا هزینه های شرکت را باید که از جیب خرج کردم بدهی الان بنظرتون من چکار کنم فردا هم باید برم کلانتری ببینم چی میگن لطفا راهنمایم کنید سپاسگذارم؟ شرکت مسئولیت محدود هستش

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ کس نمیتواند شمارا مجبور به امضای صورتجلسه نماید و بهتراست از ایشان نسخه ای از صورتجلسه را بخواهید تا هرگونه توافقی شده باشد را متوجه بشوید و چنانچه بار مسئولیت ویا تعهدی بر دوش شما نباشد قطعا باید از طریق دفتراسناد سهم الشرکه را منتقل نموده واز شرکت خارج گردید و در کلانتری احتمالا میخواهند از شما تحقیق کنند واظهارات شما را اخذ نمایند فقط یادتان باشد هیچ برگه ای را سفید امضا نکنید واگر تهدید کردن ویا شما به عناوین مختلف بخواهند بترسانند اصلا توجهی ننمایید.