ایا برای اثبات قصور پزشکی و دیه؛ جسد متوفی لازم است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۱۰ #14709839

سلام پدر بنده عفونت شکمی داشتن و اورژانسی بردیمش بیمارستان دکتر نبود و صبح اومد گفت ببرین بیمارستان خصوصی عمل کنم بردیم و بعد عمل فوت کرد.و دفن کردیم نظام پزشکی دکتر محکوم کرد تاخییر در رسیدگی داشتی..

.ایا برای مطالبه دیه ناشی از قصور پزشک جسد لازم است؟
باید قبل دفن ارجاع به پزشکی قانونی میدادیم؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توچجه به تنظیم گزارشات در خصوص فوت و نیز تخلف اثبات شده پزشک به نظر نیازی به جسد نیست

نظر پزشکی قانونی در این خصوص حائز اهمیت است

با سلام چنانچه نظام پزشکی قصور ایشان را اعلام و محکوم نموده است جهت مطالبه دیه نیازی به ارجاع به پزشکی قانونی نیست طبق مدارک پزشکی و رای نظام پزشکی حکم به محکومیت صادر خواهد نمود

بستگی به نظر پزشکی قانونی و قاضی رسیدگی کننده دارد

سلام چنانچه نظام پزشکی قصور ایشان را اعلام و محکوم نموده است جهت مطالره دیه نیازی به ارجاع به پزشکی قانونی نیست طبق مدارک پزشکی ورای نظام پزشکی حکم ب محکومیت صادر خواهد نمود

به نظر قاضی پرونده و نظریه پزشکی قانونی بستگی دارد.

نظریه پزشکی قانونی در پرونده تاثیر دارد