چجوری متقاعدش کنم که بیاد توافقی جدا بشیم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۲ #14701755

سلام خسته نباشید. من یک ونیم ساله از راه دور ازدواج کردم. شوهرم الکلیه هفته ای سه روز میخورد اواخر خیلی شوهرم اذیت میکرد کتک و فحش به خانوادم و بی محبتی. ولی متاسفانه هیچ مدرکی‌ندارم فقط یه عکس از چشمم که کبود شده بود گرفتم. الکلی بودنشم نمیتونم ثابت کنم فقط یه مکالمه تلفنی باپدرم داره که توش از الکلی بودنش حرف زدن اونم گفت ۶روزه پاکم .. من یه ماهه اومدم خونه بابام میخوام طلاق بگیرم مهریمم میبخشم . قبول نمیکنه میگه عدم تمکین میگیرم. حتی شرط گذاشتم که تعهدمحضری بده که دیگه کتک نمیزنی من برمیگردم ولی قبول نکرد . فقط میگه برگرد ولی اخه من اونجا امیت جانی ندارم نمیخوام برگردم . نه توافقی جدامیشه نه تعهد میده ادم شه. از یه طرفم میترسم عدم تمکین بگیره .پول برای گرفتن وکیل هم نداریم.. تروخدا کمکم کنین چیکار کنم ؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مهریه را اجرا بگذارید احتمالا راضی به طلاق بشوند در غیر اینصورت دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدهید

زوجه یا میبایست عسر و حرج را ب اثبات برساند یا در اینخصوص با زوج برای طلاق توافق کند اگر رای کیفری مبنی بر ضرب و شتم دارید میتوانید بدان استناد کنید یا برای طلاق توافقی اقداماتی از جمله مطالبه حقوق ارائه دهید ک زوج را ب اعطای وکالت در طلاق در مقابل بذل آن ها متمایل سازد

با سلام بهتر است از سیستم مشاوره سایت استفاده نمایید

با سلام
باید یک از بندهای دوازده گانه سند ازدواج محقق بشه وگرنه نمی توانید طلاق بگیرید
ولی می توانید مهریه تان را مطالبه کنید تا اگر توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد برای طلاق توافق پیشقدم شود .

بادرودوسلام باوکیل مشاوره نمایید.

سلام
شما می توانید دعوای طلاق به استناد کراهت را مطرح و با بذل حقوق مالی خود از ایشان جدا شوید پیشنهاد میکنم جهت اخذ مشاوره و راهکار دقیق اقدام به رزرو مشاوره تلفنی نمایید

می توانید عسر و حرج خود را ثابت و نسبت به طلاق اقدام کنید ‌