اگه قضیه به دادگاه کشیده بشه حق به کدوممون داده میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۷ #14626686

با سلام
بنده مکانیک هستم.یک نفر ماشین آورد پیشم که درستش کنم.من هم گفتم باشه برو قطعاتش رو بخر .درستش می کنم طرف رفت که ۳ساعت بعد بیاد نیومد.چند روز گذشت نیومد بعد زنگ زدیم که بیاد هی می گفت که میام .خلاصه یک ماه .دو ماه.گذشت نیومد .ماهم که جا نداشتیم ماشین رو نگه داریم.گذاشتیم بیرون از مغازه .به طرف هم گفتیم بیا ببر نیومد .بعد یک شب سیم کشی ماشین رو برده بودن.ماهم به طرف گفتیم قضیه رو طرف هم قبول کرد اما ماشین رو بردیم گذاشتیم پارکینگ.بعد سه ماه طرف اومده از ما شکایت کرده.که چرا ماشین رو گذاشته بیرون وسایلش رو بردن.می خواستم بدونم اگه قضیه به دادگاه کشیده بشه.حق به کدوممون میدن قاضی؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید اثبات کنید که به اطلاع مالک رسانده اید، مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

با اثبات اطلاع رسانی به مالک مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود.

با سلام اگر بتوانید اعلام مراتب به مالک را به و سیله شهود اثبات کنید مسئولیتی نخواهید داشت و باید برای مراحل تحویل ماشین از طریق اظهار نامه و کلانتری اقدام می‌کردید

با درود اگر ادعای خویش را اثبات نمایید که به اطلاع مالک رسانیده اید مسولیتی متوجه شما نیست

سلام
به صورت رسمی باید به ایشان اعلام می کردید

وقت بخیر با ارسال اظهارنامه مراتب را به اطلاع ایشان می رساندید

اگر بتوانید اعلام مراتب به مالک را به و سیله شهود اثبات کنید مسئولیتی نخواهید داشت .