پرینت پیام های واتس اپ و تلگرام از طریق پلیس فتا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۳۶ #14610592

خسته نباشید اگر سیم کارت به نام خودم باشد و با کارت ملی به پلیس فتا مراجعه کنم میشه پیام ها و عکس های اکانت تلگرام حذف شده و و واتس اپ رو پرینت بگیرم با خیر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بدلیل اینکه سرور ها در ایران نیستند قابلیت بازیابی ندارند

درود بر شما، پاسخ شما منفی‌ست چرا که سرور این پیام‌رسان‌ها در داخل کشور قرار ندارد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله می توانید. ارتباطی به بودن یا نبودن سرور ها نیست . مربوط به بحث تخصص جرایم رایانه است. پلیس فتا می تواند همه عکس و پیام های شما را بازیابی کند البته در نظر داشته باشید به دستور مقام قضایی صورت میگیرد .

باسلام خیرنمیتوان پرینت اکانت حذف شده اخذ نمود.

با سلام، خیر چون سرورها تو ایران نیستند

چنین امکانی وجود ندارد.

با درود

۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.