آیا طلب من سهل الوصول است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۸۰ #14596797

سفته ای را چند ماه پیش مطالبه کردم و با قطعی شدن رای قاضی شورا درخواست اجرا دادم و هفته پیش نیز توقیف اموال گرفتم، در پرونده حقوقی دیگری بدهکار شناخته شده ام و اعسار من نیز رد شده است.
آیا این سفته را میتوانم به عنوان مال معرفی کنم؟
این سفته در چه شرایطی سهل الوصول خواهد بود؟
احتمالا قبل از این که طلبکار من توقیف اموال بگیرد، من بتوانم حکم جلب نیز بگیرم، در صورت گرفتن حکم جلب چطور؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
چون سفته هنوز به مرحله وصول نرسیده است به عنوان مال قابل معرفی نمی باشد

با سلام محکومیت در حال اجرای این سفته چون هنوز به مرحله وصول نرسیده قابل معرفی به عنوان مال نیست.

سلام

چون هنوز در پرونده ای که محکوم شده اید به مرحله اجرا نرسیده لذا صبر کنید طلب تان از محل توقیف اموال وصول شود بعد آن را به عنوان مال معرفی کنید در وضعیت فعلی شما فقط اموالی را توقیف کردید ولی این اموال هنوز به مالکیت شما در نیامده اند لذا نمی توانید آنها را بابت بدهی خود معرفی کنید.