عجز از پرداخت پیش قسط مهریه، چه عواقبی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵,۰۳۵ #14593190

سلام
گفته می شود که در حال حاضر مهریه زندان ندارد. اما اگر طبق همین رویه فعلی، پیش قسط معین شده توسط قاضی زیاد باشد و مرد توانایی پرداختش را نداشته باشد چطور؟
آیا بازداشت می شود؟
آیا سابقه بازداشت درچند ماه اخیر به این دلیل گزارش شده؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
معمولا رویه به این شکل است که بایستی پیش قسط را پرداخت کنید در غیر اینصورت حکم جلب شما صادر می شود

با سلام
اینکه بخش نامه ریاست قوه اعلان کرده مهریه حبس ندارد تصور اشتباهی می باشد چرا که بخش نامه مذکور در خصوص پذیرش خارج از نوبت وتسریع در پرونده های تقاضای تعدیل مهریه می باشد لذا در صورتیکه حکم شما قطعی اعلام گردیده و مدت زمان متعارفی از حکم گذشته باشد میتوانید دادخواست تعدیل وکاهش پیش قسط مهریه را تقدیم نمایید

بله اگر پیش قسط یا اقساط را نپردازید حکم جلب صادر میشود و بازداشت و زندانی میشوید

اینکه اخیرا گفته می شود مهریه زندان ندارد تصور اشتباهی است. رئیس محترم قوه قضاییه در بخشنامه ای به قضات دادگاه توصیه نموده که حتی المقدور از حبس مرد بابت مهریه دوری نمایید. اما واقعیت این است که طبق ماده ۳ محکومیت های مالی، صدور حکم جلب برای مهریه قانونی است، و لذا این بخشنامه نمی تواند مانع اجرای قانون شود. نتیجتا در جواب سوال شما عرض می شود که اعسار و تعدیل شما پذیرفته خواهد شد و اما چنانچه اقساط را پرداخت نکنید و مالی هم نداشته باشید جلب خواهید شد

سلام
بستگی دارد پرونده در چه مرحله ای ست اگر حکم قطعی و در اجرای احکام باشد امکان صدور حکم جلب می باشد.

با سلام
در صورت حکم قطعی پیش قسط طبق همان باید پرداخت گردد وگرنه با درخواست محکوم له برگ جلب و بازداشت صادر میشود
النهایه بعد از یه مدت دادخواست تعدیل میتوانید بدهید

سلام
بابت تعدیل مبلغ پیش پرداخت و اقساط مجددا دادخواست بدهید.
دادگاه بررسی نموده و نسبت به آن حکم صادر خواهد نمود..
..با توجه به اینکه دادگاه میزان مبلغ پیش پرداخت و همچنین اقساط تعیین شده را با لحاظ توان مالی تعیین نمود، عدم پرداخت پیش پرداخت تعیین شده ،مشمول حبس خواهد شد