میزان جریمه تاخیر روزانه در پیش خرید آپارتمان برای پیش خریدار و سازنده یکسان هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۴ #14584114

هنوز قراردادی ننوشتیم .
چه رقمی برای ثمن معامله ۴ میلیاردی معمولا برای خریدار و سازنده بصورت روزانه ثبت می شود ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود.در قانون مبلغی مشخص نشده.ولی در عرف معمول محل مبلغ مساوی برای طرفین مینویسند و قرارداد با توافق طرفین تنظیم میشود وطبق قانون مدنی ماده ۱۰ برای طرفین معتبر و نافذ است.

سلام
این موضوع بسته به نظر شما دارد و هر آنچه قید گردد الزام آور میباشد

از اجحاف حق جلوگیری می کند همچنین قرارداد نوعی توافق است که الزام آور تلقی می گردد.

نوشتن تمامی خواسته های طرفین در مفاد قرارداد فی مابین بصورت واضح از مصادیق احقاق حق برابر قانون

با درود بستگی به تصمیم شما دارد هر آنچه که نگرانی شما را رفع کند

با سلام
این موضوع توافقی هست و معمولا به طور مساوی قرار می دهند باید دید عرف به چه صورت هست