پدرم فوت شده بین عمویم و پدر بزرگم(دارای کهولت سن) آیا عمویم میتواند قیمومیت من را برعهده بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۶۳ #14569182

سلام من پدرم فوت شده و پدر بزرگم زنده هستش اما خیلی پیره میخواستم بدونم که عموی من میتونه قیومیت من رو بگیره؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
چون جد پدری شما در قید حیات هستند اما به علت کهولت سن قادر به اداره امور شما نمی باشند از طرف دادگاه ضم امین صورت میگیرد

سلام
اولا شما چند سالتون هست؟
ثانیا با فوت پدر جد پدری ولی خاص می باشد و چناچه به علت کبر سن از عهده اداره ی امور خود عاجز باشد چناچه خود او درخواست نماید برای اداره ی امور او از طریق دادگاه امین تعیین میشود و کبر سن دلیل بر محجوریت نیست

سلام برای صغیر اگر ولی خاص نداشته باشد قیم نصب می شود با فوت پدر جد پدری ولی خاص می باشد و نیازی به نصب قیم نیست چناچه به علت کبر سن و ناتوانی و عدم قدرت بر حرکت و تکلم بدون ابتلا به ضایعه ی روانی عملا از عهده اداره ی امور خود عاجز باشد چناچه خود او درخواست نماید برای اداره ی امور او از طریق دادگاه امین تعیین میشود و کبر سن دلیل بر محجوریت نیست که بتوان قیم تعیین نمود.

اگر ولی قهری ( پدربزرگ ) به واسطه کبر سن و یا بیماری و امثال آن قادر به اداره اموال
مولی علیه نباشد و شخصی را هم برای این امر تعیین ننماید طبق‌مقررات این ماده فردی
به عنوان امین به ولی قهری منضم می‌گردد

با سلام با وجود جد پدری قیمومت موضوعیت ندارد.