برای طلاق دادن چه مراحلی رو باید طی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۳ #14567274

سلام وقت بخیر برای طلاق دادن همسر چه مراحلی رو باید طی کنم ممنون میشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورت توافقیمیبایست از سامانه تصمیم وقت مشاوره دریافت و اقدام به اخذ گواهی عدم سازش از مشاور نمایید
در خصوص غیر توافقی نفقه و مهریه زوجه را پرداخت و یا توافق نمایید و دادخواست طلاق مطرح کنید

در طلاق توافقی باید زوجین از طریق سایت تصمیم اقدام به گرفتن وقت مشاوره نموده و پس از اخذ گواهی عدم امکان زندگی مشترک مبادرت به ثبت دادخواست در یکی از دفاتر خدمات قضایی نمایند .
در طلاق غیر توافقی زوج میتواند از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق را تقدیم نموده و پس از تهیین شعبه دلایل خود را مطرح کرده و در خصوص نحوه پرداخت حق و حقوق مالی و قانونی زوجه نیز تعیین تکلیف کند .