آیا دیوان عدالت اداری جلسه حضوری دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۰۷ #14552609

ضمن عرض سلام و احترام خدمت وکلای محترم. من بنا دارم به منظور تبدیل وضعیت ایثار گران به دیوان عدالت اداری شکایت کنم، شش سال است به عنوان نیروی حجمی به صورت کارمزدی از طریق صندوق بیمه کشاورزی در چندین شرکت قرارداد بسته ام و فعالیت بیمه گری انجام می‌دهم. که با توجه به قانون تبدیل وضعیت ایثارگران صندوق بیمه و اداره استخدامی از ترتیب اثر دادن به این قانون برای من سر باز می‌زنند. خواستم بدانم پس از اینکه دادخواستی به دیوان بفرستم آیا دیوان جلسه حضوری برای شکایت اینجانب تعیین می کند یا بنا به شکایت اینجانب و جوابیه متشاکیان بدون نیاز به حضور ما رای صادر می‌فرمایند. ممنون از پاسخگویی تان و با تشکر از این سایت خوب که امکان این گفتگو را قرار داده اید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
غالبا رسیدگی در دیوان به صورت غیر حضوری انجام می شود

باسلام. غالبا باتبادل لوایح وغیرحضوری برگزار میشود

با سلام معمولا غیر حضوری هست

در دیوان عدالت به صورت غیر حضوری است و با تبادل لایحه انجام میشود

رسیدگی در دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری و با تبادل لوایح اتخاذ تصمیم صورت میگیرد .

با سلام جلسات رسیدگی در دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری می باشد

با سلام معمولا غیر حضوری هست مگر حضور شما را لازم بدانند.