اثبات ضرب توسط همسر چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۲ #14538630

باسلام
خانمی هستم که سه ساله در زمان عقدم. تمام این سه سال رو با همسرم مشکل داشتیم و دادگاه میرفتیم. یه ماه قبل همسرم حکم تمکین گرفت. چند روز بعد ازحکم دعوامون شد و کلی فحاشی و تهدید که بالاخره میبرمت خونه و ...متهم صداشو ضبط کردم. یه هفته بعدش امد دنبالم منم رفتم همراهش. اونجا برا بخشش طلبی که ازش داشتم درخواست رسید کرد که ندادم و مقاومت منجر به درگیری شد. متاسفانه همسایه ها خونه نبودن.بعد از اینکه اثر انگشت زوری ازم گرفت منو سوار ماشین کرد و به شهرستان خونه پدر مادرم برد. موقعی که منو گذاشت کل فامیل بودن و دیدن چه حالی داشتم و انگشتای جوهری و هم دیدن. الان من شکایت کردم پرونده دست بازپرس هست. دلایلمم فقط گواهی پزشکی قانونی ، حکم تمکین و یه اظهارنامه که سابقا منو تهدید کرده بود که ثانیه شماری میکند تا من برم خونش و...صورت جلسه کلانتری هم مال خونه پدرم هست و روز بعدش جریان رو گزارش کردم؟
حالا خیلی نگرانم ایا بازپرس منو هم احضار میکنه؟
شهادت فامیل مون بدرد میخوره که دیدن با چه حالی اومدم خونه؟
چطوری ثابت کنم شوهرم خیلی زرنگه؟
قبلن هم منو زده ولی میزنه زیرش.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات ، شرح ماوقع محکمه پسند نیست و صرف دیدن انگشتای جوهری توسط شاهد هیچ کمکی به شما نمی کند

سلام
میتوانید با شهادت شهود اقدام نمایید.

سلام
می توانید به استناد اظهارنامه و شهادت شهود طرح دعوا نمایید

سلام. ادعای جلب نماید و از کارشناس خط بخواهید که موضوع را بررسی کند البته این امر با ارجاع به بازپرس مربوطه امکان پذیر خواهد بود

سلام. با توجه به ادله ای که گفتید حتما حکم به نفع شما صادر میشه نگران نباشید.