من باید چه کار کنم و چگونه باید این شهریه گذشته پرداخت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #14510873

من امسال از همسرم جدا شدم و حضانت فرزندانم به من داده شده اما قبل از طلاق پدر فرزندانم به مدرسه غیر انتفاعی شهریه بدهکار است و حالا که طلاق گرفتیم و فرزندمان ۱۲ ساله است نمیخواهد شهریه ایی که در دوران حضانت مشترک بود را پرداخت کند .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه تحصیل مطابق قانون جز نفقه نیست و پدر اجباری در پرداخت شهریه ندارد

سلام موضوع بدهی و تعهد شخص به مدرسه به شما ارتباط حقوقی ندارد و امکان مطالبه فقط برای مدیران مدرسه طبق اسناد و تعهدات شخص بدهکار متصور است

سلام
برای آن سال تحصیلی پدر ملزم به پرداخت هزینه است ولی برای سالهای بعد خیر

با سلام

اگر به مدرسه چک پرداخت کرده باشد مدرسه باید اقدام کند.

سلام
مطابق قانون هزینه تحصیل جزء نفقه محسوب نمی شود
اگر به مدرسه تعهدی برای پرداخت داده از طریق مدرسه باید مطالبه شود

اگر تعهدی به مدرسه داده باشد باید از طریق مدرسه مطالبه شود . مطابق قانون هزینه تحصیل جزء نفقه نبوده و بر اساس صلاحدید پدر باید ترتیب آموزش فرزند داده شود به عبارت دیگر پدر وظیفه ای به پرداخت شهریه مدارس غیر انتفاعی ندارد .