نمیشه سازنده اول خودش مستقیما ۱ دانگ و واگذار کنه به سازنده دوم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۵۷ #14509135

سلام.برای قرارداد مشارکت در ساخت به عنوان یکی از ۳ مالک به شخصی وکالت تام فروش بلاعزل دادیم.وکیل ما طبق قرارداد ۱ دانگ به صورت وکالتی به سازنده واگذار کرده حالا سازنده نمیخواد بسازه و با سازنده جدید توافق کردیم قبول کرده حالا ما میخوایم وکالتنامه تام بلاعزل باطل بشه ولی وکیل مون میگه تا زمانی که سازنده ۱ دانگ و به من برنگردونه از لحاظ قانونی من نمیتونم استعفا بدم اول باید ۱ دانگ به من برگرده وقتی استعفا بدم اون ۱دانگ به صورت خودکار به خودتون برمیگرده و خودتون باید ۱دانگ و به سازنده جدید واگذار کنید آیا این موضوع صحت داره؟ یعنی واقعا نمیشه سازنده اول خودش مستقیما ۱ دانگ و واگذار کنه به سازنده دوم؟!ضن اینکه سازنده اول هم از وکالت کاری که از جانب وکیل ما داشته استعفا داده.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستلزم بررسی مدارک است .

سلام وقت بخیر
این امر بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد.

سلام
پاسخگویی به سوال شما نیازمند بررسی مدارک است .

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی مدارک و مستندات شماست

بادرودوسلام بایدوکالت نامه بررسی شود.

اگر در وکالت نامه تنظیمی ، انتقال مستقیم سازنده اول به دیگرسازنده ها را پیش بینی ننموده باشید،پس می‌بایست به مفاد وکالتنامه استناد نموده و ا دانگ واگذاری، فسخ و برگردانده شود.سپس به سازنده بعدی انتقال دهید. بهتراست وکالتنامه بررسی گردد.