آیا نداشتن صلاحیت کارشناس باعث ابطال مزایده میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #14499287

خانه باغی را در مزایده خریده ام و دادگاه مزایده را قطعی کرده است. بعد از شش ماه و گران شده زمینها، صاحب ملک ادعا کرده که کارشناس رشته ساختمانی صلاحیت ارزیابی باغ را نداره و قیمت را پایینتر ارزیابی کرده است و باید کارشناس رشته کشاورزی، باغ را ارزیابی کنه و به این امر اعتراض کرده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که کارشناس صلاحیت کارشناسی در موضوعی را نداشته باشد موضوع مزایده باطل و پس از انجام مراحل لازم مزایده تجدید خواهد شد

باسلام
می تونه اقدام بکنه ولی نتیجه ای براشون حاصل نمیشه.موفق باشید.

با سلام
اولامزایده یک فرآیند قانونی و با رعایت الزامات و ضوابط تعیین شده می‌باشد. در صورتی که مزایده، دارای نقص قانونی بوده و شرایط و ضوابط آن به صورت کامل و مطابق قانون انجام نگرفته باشد؛ موضوع ابطال مزایده مطرح می‌شود.
ثانیادر مواد ۱۳۶ و ۱۳۷ قانون اجرای احکام مدنی؛مقنن در خصوص ابطال مزایده اموال منقول و غیر منقول تعیین و تکلیف کرده است و با عنایت به این مواد قانونی، مزایده‌هایی که مشمول موارد و شرایط این قانون شوند، باطل اعلام شده و خرید و فروش اموال مربوطه از منظر قانونی، فاقد وجاهت است.درغیر اینصورت مزایده قابل ابطال نیست لذا صرف عدم صلاحیت کارشناس دلیل بطلان مزایده نخواهد بود واگر شخص به نظریه کارشناس معترض بود باید در همان مقطع وزمان اعتراض و موضوع را مطرح واعلام می نمود

درود
بعد از قطعی شدن مزایده اعتراض مورد پذیرش قرار نمی گیرد.

سلام
بله اگر ثابت شود کارشناس صلاحیت اظهارنظر نداشته کارشناسی تجدید می شود.