این شاهدی که به اشتباه فرد دیگری و معرفی کرده اونم فقط از روی ظاهر؛ آیا مشکلی برای تحقیقات پرونده من پیش می آید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۱ #14484487

حدود ۲۰ روز پیش حدود ۵ نفر زن و مرد تو محل زندگی من بنده و همسرم را مورد ضرب و شتم قرار دادن که تو این درگیری بنده از ناحیه سر با قمه و خانم بنده نیز در چند مورد مورد جراحت قرار گرفت بنده شکایت خودم رو به دادگاه اعلام کردم منتها در این درگیری یکی از خانمها به واسطه برخورد دست یکی از اقوام خودش هنگام درگیری از ناحیه صورت و لب دچار جراحت شد و از من و خانومم شکایت کرد و همچنین ادعا کرده که خانم بنده چادر ایشان رو از سرش کشیده و الان شکایتها در یک شعبه ادغام شده و در حال رسیدگی است بنده حدود ۶ تا شاهد از محل بردم کلانتری و همه صحت حرفهای بنده رو تایید کردن بجز یک شاهد که فرد استفاده کننده از قمه رو به اشتباه شخص دیگری معرفی کرده و وقتی بنده پرسیدم چرا اینکارو کردین گفتن که چون تاریک بود خیال کردم که اون شخص اینکارو کرده.
عاقبت این پرونده چه خواهد شد
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تعداد شهود اشتباه یکی از آنان دلیل بر عدم اثبات موضوع دعوی نخواهد بود

باسلام
خدمتتون عارضم با توجه به شهادت شهود که همگی بنفع شما شهادت دادند و فقط یکی از شهود به اشتباه و بدرستی ادا شهادت نکرده قابل اغماضه وقاضی به استنادسایر شهود میتواند بنفع شما حکم صادر کند .موفق باشید.

با توجه به تعدد شهود و شهادتهای بیان شده ، اشتباه یک نفر در بیان جزئیات نمیتواند خللی در روند تحقیقات ایجاد نماید .

باسلام واحترام ...برای اثبات ضرب وجرح ۳نفر شهادت کافی میباشد اگر شهادت ۳نفر از آنها باشد که صحت گفته های شما را تایید کرده احتمالا محکوم میشوند