آیا سازمان بیمه تامین اجتماعی قانونا می تواند از بنده این مبلغ را مطالبه نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #14440092

سلام
بنده یک پروژه اجرای نمای ساختمان با بنیاد مسکن در تاریخ ۹۷/۰۵/۰۱ بمدت ۸ ماه ( یعنی تا ۹۸/۰۱/۰۱) قرارداد کرده ام و در این پروژه به عنوان پیمانکار برای بنیاد مسکن و کارفرما برای کارگران خود بودم و همزمان از ۹۷/۰۶/۰۱ به استخدام یک شرکت برای احداث ۵ باب پروژه بهداشت درآمده ام و در حال حاضر نیز مشغول به کار در این شرکت هستم و بیمه های من از همین کارگاه های بهداشت رد شده است.
بنا به دلایل افزایش دستمزدها قرارداد پروژه بنیاد مسکن در تاریخ ۹۸/۰۱/۰۱ تمدید نشد و بعد از طی مراحل اداری در تاریخ ۹۸/۰۶/۰۵ توافق به عمل آمد و پروژه ماده ۴۸ گردید. حالا برای تسویه در بخش درآمد اداره کل تامین اجتماعی از بنده مبلغ ۵ میلیون و ۲۸۶ هزار تومان حق بیمه می خواهند و در هیئت بدوی پس از ارائه مدارک کافی و مستند در خصوص اشتغال رسمی اینجانب در شرکت جهت احداث بهداشت ها رای که صادر شده به شرح زیر هست: اعضای هیئت پس از بررسی مجدد پرونده و استماع اظهارات پیمانکار با توجه به ارسال لیست پیمانکار از طریق سایر شرکت ها نسبت به محاسبه حق بیمه ارسالی بعنوان لیست خارج از قرارداد اقدام گردیده لذا با عنایت به اینکه امکان ارسال لیست و حق بیمه کارفرمای کارگاه از طریق سایر کارگا ه ها وجود ندارد لذا به اتفاق آرا اقدامات شعبه را عینا تایید می نماید. رای صادره ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض هست.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست اعتراض کنید تا درمراجع قضایی بالاتر رسیدگی شود

سلام به رای صادره در مهلت مقرر می توانید اعتراض کنید پرونده شما به مراجع قضائی بالاتر انتقال داده می شود.