اگر برای من دادخواست تنظیم سند بیاید و من به دادگاه نروم چه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۷ #14416346

با سلام و احترام

هیچ ادعایی نسبت به ان زمین ندارم اما نمیخواهم و نمیتوانم به دادگاه و شورای حل اختلاف بروم.

با سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر در جلسه حضور نیابید حکم غیابی صادر خواهد شد و شما بایستی هزینه های دادرسی را بپردازید .

بهرحال ملزم به تنظیم سند میشوید و اگر حضور پیدا نکنید نماینده اجرای احکام از جانب شما در دفترخانه حضور پیدا میکند و شما بایستی هزینه های دادرسی و غیره را بپردازید .

با سلام
هزینه های دادرسی را متحمل می شوید
و بعد از اخطار دادگاه و عدم حضور شما
نماینده ای تعیین می شود و ملک را به نام آن فرد می زند

سلام اگر دادخواستی علیه شما مطرح شده و در شورای حل اختلاف باشد و در جلسه حاضر نشوید رای غیابی صادر می شود . در نهایت بعد از قطعیت و درخواست اجرائیه ، سند انتقال اجرائی تنظیم می شود .

در این صورت چنانچه دعوی متوجه شما باشد غیابی به اازام به تنطیم سند و خسارات دادرسی محکوم خواهید شد و اگر مجدد برای اجرای احکام حاصر نشوید نماینده اجرای احکام سند را خود به نام خریدار منتقل خواهد کرد.