شکستگی استخوان ران چپ، چه میزان دیه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۴ #14414727

سلام
یه نامه از پزشکی قانونی دادن که ببرم برای کلانتری بازش کردم میزان دیه رو ۳ درصد زده، من استخوان ران پای چپم خورد شده و پلاتین شده همچنین زخم هایی رو بدنم در اثر تصادف به وجود اومد. الان یک ساله که طول درمان دادن و بعد از یکسال این نامه رو دادن.
آیا درصد دیه باید همین مقدار باشه؟
۳ درصد میشه حدودا ۸ میلیون، من فقط ۳۰ میلیون هزینه بیمارستان و عمل جراحیم شد، روال تعیین مقدار دیه چطوریه؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید

ددود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

در پرونده های تصادفات شما یه بار در روز های اول تصادف به پزشکی قانونی مراجعه میکنید و جراحاتتون ثبت میشه ودر مراجعات بعدی تا انتهای درمان ارش ها و جراحات با التیام معیوب در گواهی های بعدی ثبت و به گواهی اول در پرونده اضافه میشه .
نگران نباشبد و برای اطمینان خاطر تمام گواهی های پزشکی قانونی رو در پرونده مطالعه کنید

محاسبه دیه بااجرای احکام کیفری است

شما میتوانید جهت مطالبه الباقی هزینه ها علیه طرفتون اقامه دعوا کنید

دیه شکستگی استخوان ران در صورت التیام مطلوب ۸ درصد و در صورت التیام معیوب ۱۰ درصد دیه کامل میباشد