ایا میتوان با گواهی پزشکی قانونی،تمکین خاص را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۵۵ #14402561

زوج با گزارش های پلیس در نیمه شب و شهود قلابی در اجرای احکام ادعا کرده است من در تمکین نیستم و سعی در فرار از نفقه دارد،چگونه میتوانم اثبات کنم تمکین را؟
میتوانم از قاضی درخواست گواهی پزشکی قانونی کنم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل برتمکین هست .‌وقتی ترک منزل نکردید حق باشماست

طبق توضیحات شما و اینکه فرمودید زوج در اجرای احکام بابت عدم پرداخت نفقه مدعی عدم تمکین شما می باشد اینطور به نظر می رسد که شما دعوای مطالبه نفقه مطرح کرده اید و این رای به نفع شما صادر و زوج محکوم به پرداخت شده است بنابراین چنانچه زوج مدعی عدم تمکین شما باشد باید به موجب دادخواست جداگانه‌ای نسبت به این امر اقدام نماید و نیازی به اینکه شما درخواست مراجعه به پزشک قانونی بدهید نیست.