ایا تخلفی صورت گرفته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۸ #14400008

من کارشناس امور مالی اداره ای هستم. خریدی انجام شده از شرکتی که یکی از شرکا کارمند همون اداره ای هست که معامله انجام شده. مناقصه مزایده هم بصورت قانونی برگزار شده و شرکت برنده شده. قیمت هم که خریداری شده. حداقل کف قیمت بازار بوده. پرونده الان رفته دادگاه بخاطر منع مداخله کارکنان. الان بنظرتون چه جرمی داره. ایا تخلفی صورت گرفته چون قیمت را خودشون گفتن درست بوده و دخل و تصرفی نبوده. ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای اظهارنظردقیق تر نیاز یه بررسی بیشتر است
بنظربنده اگر دخالت در آن اثبات شود بستگی به میزان آن مجازاتی حبس یا جزای نقدی هم لحاظ میگردد وحتی ممکن است به ابطال معامله منجرشود

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

با سلام اگر از موارد منع مداخله کارکنان باشد موضوع جرم می باشد و مجازات آن حبس می باشد

اگر اثبات شود
اشخاصی که بر خلاف مقررات قانون شخصا و یا به نام و یا واسطه اشخاص دیگر مبادرت به انجام معامله نمایند و یا به عنوان‌داوری در دعاوی فوق‌الاشعار شرکت کنند و همچنین هر یک از مستخدمین دولتی( اعم از کشوری و لشگری) و سایر اشخاص مذکور درقانون در‌هر رتبه و درجه و مقامی که باشند هر گاه برخلاف مقررات این قانون عمل نمایند به حبس مجرد از دو تا چهار سال محکوم خواهند شد و همین‌مجازات برای مسئولین شرکتها و مؤسسات مذکور در بند ۷ و ۸ ماده اول که با علم و اطلاع بستگی و ارتباط خود و یا شرکاء را در موقع تنظیم قرارداد و‌انجام معامله اظهار ننمایند نیز مقرر است و معاملات مزبور باطل بوده و متخلف شخصا و در صورت تعدد متضامنا مسئول پرداخت خسارات ناشی از‌آن معامله یادآوری و ابطال آن می‌باشن