در صورت پرداخت نفقه حال و گذشته همسرم شکایت کیفری وی ساقط خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #14388212

سلام همسر بنده برای نپرداختن نفقه با توجه به پرداختی های بنده شکایت حقوقی و کیفری مطرح کرده است. با توجه به اینکه پس از بازداشت از طریق پرونده حقوقی مبلغ را به ایشان پرداخت کرده ام،آیا شکایت کیفری ایشان ساقط خواهد شد و اگر بنده اثبات کنم که ایشان ناشزه بوده اند آیا مبلغ عودت داده می شود؟ با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت درصورتی ساقط میشود که نفقه حال راهم پرداخت کرده باشید

سلام و درود
با ارایه رسید به دادگاه کیفری مجازات نفقه متوقف میشود
اگر‌همسرتان ناشزه بود نفقه به ایشان تعلق نمیگرفت
با قبل از اینکه نفقه پرداخت کنید باید دادخواست ناشزه بودن همسرتان بدهید

سلام بله شکایت کیفری موقوف می شود ضمن این که نمی توانید اثبات کنید ناشزه بوده چون اگر این طور می بود اصلا حکم نفقه به نفع ایشان نمی آمد .

با درود شکایت کیفری برای مجازات است اگر شما نفقه زوجه را پرداخت نکنید یا دلیل برای پرداخت نداشته باشید امکان محکومیت هست مگر ناشزه بودن او را اثبات کنید

خیر حق مکتسبه ی ایشان ساقط نمی شود و باید برای شکایت کیفری رضایت ایشان را بگیرید