ایا میتونم با اعتراض شخص ثالت توقف اجرای موقت بگیرم؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۷۹ #14377520

سلام . من محکوم به پرداخت ۱۳۰ میلیون تومان شدم پروندم اجرای احکام رفته و من شکایت شخص ثالت کردم از اجرای احکام این متن امده ظرف ۷ روز باید پرداخت کنم وگرنه جلب صادر میشه. با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگرد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم میشود ایا این متن اخری برای شکایت شخص ثالت که من کردم امده که در مهلت مقرر مدارک ببرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما ازاصحاب دعوی می باشید نه ثالث.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر شما به عنوان شخص ثالت پرونده محسوب نخواهید شد

درود بر شما
میتوانید درخواست تاخیر عملیات اجرایی نموایید تا در صورت موافقت قاضی و با تودیع خسارت احتمالی دستور تاخیر صادر شود .

درود
شما از طرفین دعوی هستید نه شخص ثالث.

با سلام
اعتراض ثالث انجام دهد غیر از طرفین دعوی باشد پس جنابعالی که طرف اصلی دعوی هستید اعتراض شما رد خواهد شد
با احترام حاجی زاده

کسی می تواند اعتراض ثالث انجام دهد غیر از طرفین دعوی باشد پس جنابعالی که طرف اصلی دعوی هستید اعتراض شما رد خواهد شد.

سلام شما شخص ثالث محسوب نمی شوید