چطور کالا رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #14342000

سلام من به یکی دوتا کالا دادم که قیمت هردوش یک میلیون و دویست هزار تومنه که البته وضع ماللی من خوب نیست و این \ول ۷۰ درصد سرمایم بود
حالا طرف رفته دیگه جواب نمیده ایا راهی برا \س گرفتنش هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید در خصوص مطالبه ثمن معامله مستند به قرارداد، فاکتور یا شهادت شهود اقدام نمایید

اول به موجب اظهارنامه مطالبه وجه خود را از آن نمایید.بعد درصورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه بدید.

اگر کالاهای مزبور را فروخته اید میتونید برای مطالبه ی ثمن اقدام کنید ولی اگر کالاها را امانتی داده اید دادخواست استرداد مال امانی

سلام با توجه به اینکه مبلغ کالا کم است میتوانید درخواست به شورا بنویسید و از وی درخواست استردادکالا یا معادل مبلغ ارزش کالا را کنید

طی اظهارنامه ای از ایشون مطالبه وجه کالا ویا استرداد کالا را درخواست کنید و متعاقب آن دادخواستی برعلیه ایشون در شورا مطرح کنید.

باسلام بله میتونیدحق خودتونو از طرف بنا به قانون مطالبه کنید

با سلام ...اول باید در این خصوص مستنداتی ارایه دهید که مالک مال مذکور شما هستید اگر داشتید ...می توانید درخواست استرداد مال یا ثمن معامله را بدهید