میتونم با شهادت اون سه نفر تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۲ #14326291

سلام دوسال پیش گوشی دوستم خراب شد یک گوشی ساده داشتم به صورت امانت دادم بهش تا گوشیش تعمیر بشه روز بعد گوشی منو بهم تحویل داد حالا بعداز دوسال برام ازدادگاه ابلاغیه اومده رفتم گفتن که توهمون تاریخ داخل گوشی یک سیم کارت بدون مالک گذاشتن و کلاهبرداری کردن وازروی سریال گوشی حالا من متهم شدم واون دوستم که بهش گوشی رو امانت دادم فوت شده ولی اون روز سه نفر بودن که گوشی روبهش تحویل دادم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید موضوع را با شهادت شهود اثبات نمایید

با سلام حتما از شهادت شهود در پرونده خود استفاده کنید

سلام وقت بخیر
بله در صورتی که تمام شهود به اتفاق حرف واحدی را مطرح نمایند و در خصوص تاریخی که مطرح نمودید اتفاق نظر بین شهود وجود داشته باشد می توانید به شهادت ایشان استناد نمایید

سلام و وقت بخیر.
چون مالک گوشی شما هستید،اصل بر این است که هر اقدامی با آن صورت میگیرد توسط مالک آن انجام شده و به اصطلاح گوشی در ید خود مالک بوده است.شما باید اثبات کنید که در آن تاریخ و روز مشخص گوشی دست شما نبوده و دست فلان شخص دیگر بوده است که همان شهودی که گفتید میتواند یک راه اثباتی برای شما باشد.
موفق باشید

با سلام شما می توانید از شهر خود استفاده کنید و با استناد شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید

با درود اصل‌ بر مسؤلیت شماست مگر بتوانید آنچه را که می‌فرمایید به وسیله شهود و دیگر مستندات اثبات نمایید

اگر بتوانید با ارائه مدارک از جمله معرفی شهود موضوع مورد ادعای خود را اثبات نمائید امکان دفاع وجود دارد .