چه کنم که به اتهام دوم رسیدگی و همچنین هزینه هایی که کردم برگشت شود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۳۲ #14308090

سلام بنده از همسایه خود به اتهام مزاحمت در پارکینگ و قطع آسانسور درطبقه بنده شکایت کردم.دادگاه بدوی ایشان را با عنوان کلی مزاحمت ملکی به پرداخت مبلغی به صندوق دولت محکوم ولی اشاره ای به اتهام دوم نکرده با وجود شهود متعدد و با معرفی تکنسین آسانسور
( عامل قطع ) حتی ایشان را احظار نکردند. الان چه کنم که به اتهام دوم رسیدگی و هنچنین هزینه هایی که کردم برگشت شود؟ممنون

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به رای اعتراض کنیدو بعدازمحکومیت قطعی مزاحم دادخواست مطالبه خسارت هم بدهید

به رای اعتراض نمایید.

در مهلت مقرر نسبت به رای اعتراض کنید.دز خصوص هزینه ها اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه نمایید.

در مهلت اعتراض به رای صادره اعتراض کنید
برای دریافت هزینه ها مجددا داخواست مطرح کنید

با درود در صورت وجود مهلت اعتراض کنید وبرای مطالبه هزینه های دادرسی بایستی دادخواست تقدیم کنید

بادرودوسلام چنانچه رای قطعی نشده به آن اعتراض نمایید.

با سلام
جلوگیری از استفاده آسانسور مشمول عنوان ممانعت از حق میشود