نقل ذمه به ذمه یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۴ #14301398

سلام
خسته نباشید....من حدود سه سال پیش ضامن سفته کسی شدم حالا طرف بش پول نداده فرار کرده یا هرچی،اومده مستقیم علیه من که ضامن بودم دادخواست داده بدون اینکه اظهارنامه ایی بفرسته بدون واخواست بش زنگ زدم مبگه تو که ضامنی باید پول بدی بعد خودت برو از اون بگیر اگه دیدیش، به یه وکیلم گفتم گفت نقل ذمه به ذمه میشه و طبق حکم مدنی پولو من باید بدم نه متعهد اصلی، واقعا اینجوریه یکی دیگه خورده من فقط باید جبران خسارت کنم؟ راهی داره گردن من نیوفته یا حداقل پرداختش نصف نصف بشه

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما بعنوان ضامن پول را پرداخت نمایید وبه مدیون اصلی جهت دریافت پول مراجعه نمایید موفق باشید

این نوع از ضمانت یعنی شخص ضامن دیگری می‏شود، که اگر بدهکار در دادن بدهی کوتاهی کرد، یا نتوانست آن را بپردازد، طلبکار طلب خود را از ضامن بگیرد بنابراین مسئول میباشید

ابتدا باید پرداخت نمایید سپس به مدیون اصلی رجوع نمایید.

یعنی تضامنی بودن پرداخت بدهی

سلام
یعنی شما و متعهد اصلی متضامنا و در یک راستا مسول پرداخت می باشید. ولی این مورد ظاهرا ضم ذمه به ذمه می باشد.

سلام
صادرکننده سفته و ضامن متضامنا مسول پرداخت هستند.

دین مدیون رو با توجه به اینکه شما ضامن میباشین باید پرداخت کنید و بعد از پرداخت شما میتوانید با تنظیم دادخواست هزینه خودتون رو از مدیون اصلی بگیرین