پرداخت نفقه دختر ۱۰ ساله چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۸ #14259836

اینجانب ۴ سال درحال پرداخت نفقه میباشم حقوق اینجانب ۳ میلیون تومان و مبلغ نفقه پرداختی حال حاضر ۴۳۰ هزار تومان از این ماه میخواهم ۵۳۰ پرداخت کنم برای سال جدید ولی خانوم سابقم قبول نمیکند لطفا بفرمایید کارشناس حداقل و حداکثر نفقه دخترم را چقدر تعیین میکند بنده تهران و فرزندم شمال ساکن میباشد

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میزان نفقه را کارشناس با توجه به دارایی و درآمد شما مشخص مینماید

با سلام
تعیین میزان نفقه همسر یا اولاد بر عهده ی کارشناس رسمی دادگستری میباشد که بر حسب اوضاع و فرهنگ و سن و موقعیت اجتماعی و تحصیلات و شهر محل زندگی و نظایر آن تعیین میگردد و تصمیم و نظر زوجه نیز در این امر دخیل نخواهد بود

میزان نفقه توسط کارشناس تعیین می‌شود

عرض میشوداولاد جزء نفقه افراد واجب النفقه است و نسبت به آینده قابل مطالبه است ولذا میزان نفقه در هرشهر متفاوت است مثلا تهران هزینه ها بیشتر است ودر شمال شاید کمتر باشد به نظر حقیر تا ۷۰۰تومان هم باتوجه به تورم وبی ارزشی پول ملی بگذارند خوب است

کارشناسان مختلف نظرات مختلفی در این خصوص دارند، بستگی به کارشناس پرونده دارد.

باسلام
 میزان نفقه را کارشناس تعیین نفقه بر اساس توانایی مالی پدر ، عرف اجتماعی ، نیازهای فرزند ، تعداد فرزندان و مسائلی از این قبیل معین کرده و به قاضی ارجاع می دهدتا قاضی حکم پرداخت نفقه را صادر کند

با سلام و احترام
اظهار نظر در این امر از عهده ی وکیل یا قاضی خارج است و نیاز به بررسی تخصصی توسط کارشناس دارد