شکایت از شوهر بدلیل ازدواج بدون اجازه؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۲ #14257059

شوهرم بدون اجازه من زن دوم گرفته نمیتونم زندگی کنم میخوام طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
میتوانید به استناد بند ۱۲ سند نکاحیه دادخواست طلاق دهید

در صورت اثبات نمودن این موضوع می توانید در خوسات طلاق را از طرقیق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام
با توجه به شروط ۱۲ گانه قید شده در سند نکاحیه ، در صورت ازدواج مجدد زوج ( بدون اذن همسر اول و دادگاه ) همسر اول میتواند تقاضای طلاق نماید . برای این امر از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام بفرمایید

هرمرد ی برای ازدواج مجدد و ثبت آن به اجازه همسر اول خود احتیاج دارد و در صورت انجام ندادن این کار، او مطابق با ماده ۴۹ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ مرتکب جرم شده و مجازات آن جزای نقدی درجه ۵ یا حبس تعزیری درجه ۷ است.همچنین ازدواج مرد بدون اذن و اجازه همسر اول از موارد طلاق زوجه است.لذا به استناد آن تقاضای طلاق مطرح کنید مهریه نیز به شما تعلق میگیرد

با اثبات ازدواج مجدد همسرتان و عدم اجازه شما.می توانید به استناد بند ۱۲ سند ازدواج دادخواست طلاق مطرح نمایید.

سلام و درود، بانوی گرامی مطابق قوانین جدید شوهر در ازدواج مجدد باید از دادگاه اجازه بگیرد نه همسر ، اما زوجه در صورت عدم اجازه ی زوج از وی می تواند با استناد به بند ۱۲ شروط ضمن عقد نکاح ، به‌ عنوان وکیل بلاعزل درخواست طلاق نماید؛ هم چنین عدم اخذ اجازه ی دادگاه در امر ازدواج مجدد ‌جنبه ی کیفری نیز خواهد داشت؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
۱.مرد برای ازدواج مجدد و ثبت آن به اجازه همسر اول خود احتیاج دارد و در صورت انجام ندادن این کار، او مطابق با ماده ۴۹ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ مرتکب جرم شده و مجازات آن جزای نقدی درجه ۵ یا حبس تعزیری درجه ۷ است.
۲.با سلام همچنین ازدواج مرد بدون اذن و اجازه همسر اول از موارد طلاق زوجه است.لذا به استناد آن تقاضای طلاق مطرح کنید
۳.مهریه نیز به شما تعلق میگیرد