نحوه برخورد بانک با ضامن هنگامی که وام گیرنده (وام مربوط به یک واحد از اپارتمان) قسط های خودش را پرداخت نکند، چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۵ #14246866

با سلام
اگر سازنده برای یک واحد از اپارتمان وام برداشته باشد و آن را به شخص ثالث فروخته و قسط های ان را پرداخت نکرده باشد. ضامن آن چه مسئولیتی خواهد داشت?
بانک گفت که واحد برای مزایده راحت تر در دسترس است و اقدام به مزایده خواهیم کرد چون فرد ضامن نامه کسر از حقوق ندارد و فقط چک تضمین داده است. حالا سوال من این است هیچ خطری ضامن را تهدید نمی کند؟ من با ضامن نیز تماس گرفتم که این اقای سازنده(وام گیرنده) بدهی زیادی دارد و شما ضامن هستید که در جواب گفتند به من هیچ ارتباطی ندارد.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانک می تواند به ضامن مراجعه یا اقدام برای مزایده منزل نماید و یا هردو این اقدامات را انجام دهد و این تضمینات همه در عرض یکدیگرند