تغییر نام و‌نام خانوادگی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۲ #14243579

سلام وقت بخیر ببخشید ایا نام زهرا قایل تغییر است وقتی دختر عمو هم بهمین نام باشد؟؟یا درکل قابل تغییر است؟؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

با درود
با توجه به اسامی معصومین و مستند به قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی بعید به نظر میرسد در هر حال بستگی به قاضی و شعبه رسیدگی کننده دارد تا بتوان اقناع قاضی رسیدگی کننده را کسب کرد .

سلام به ثبت احوال مراجعه نمایید در صورتی ک نام انتخابی جدید در لیست تغییر نام باشد امکانپذیر است

سلام ودرود
بله با توجه به شرایطی میتوانید درخواست تغییر نام را داشته باشید .

سلام .پذیرش تغییر نام زهرا دشوار به نظر می رسد .ولی شما می توانید از ثبت احوال محل خود درخواست تغییر نام خود را نموده و در صورت عدم پذیرش از طریق دادگاه اقدام کنید .پیشنهاد می شود مشاوره دریافت کنید .

سلام
امکان تغییر نام برای یکبار با ارائه ادله کافی امکان پذیر است و در این خصوص پیشنهاد میشود اقدام به اخذ مشاوره نمایید

با احترام می توانید تغییر نام را از طریق دادگاه با دلایل محکمه پسند بخواهید