طرح دعوی خیانت در امانت و اعاده دادرسی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۸ #14224210

با سلام
اینجانب در سال ۹۳ مبلغ ۱۵ ملیون تومان بابت حسن انجام کار به دوستی سفته سفید امضا دادم و متاسفانه مدارک بنده مبنی بر امانی بودن سفته ها گم شد.ایشان سفته ها را به اجرا گذاشتند و بنده متاسفانه در دادگاه ها نتوانستم شهود خود را مبنی بر امانی بودن سفته ها حاضر کنم.اکنون شهود حاضر به شهادت شده و در دسترس می باشند.میخواستم بدان اکنون می توانم اعاده دادرسی کنم؟ و اینکه آیا میتوانم از ایشان به دلیل خیانت در امانت نیز شکایت کنم>

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید . اگر در نهایت حکم قطعی مبنی بر خیانت در امانت صادر شود ، می توانید با استفاده از این حکم و ظرف ۲۰ روز از تاریخ صدور حکم قطعی ، در پرونده حقوقی درخواست اعاده دادرسی نمایید .

با درود فراوان
بله میتوانید برای طرح مجدد و اعاده دادرسی با بنده تماس بگیرید .