مهریه عندالاستطاعه را زن میتواند با جلب من و قسطی بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۳۸۸ #14202361

من دارم ازدواج میکنم همسرم گفته ۱۱۰ سکه و من گفتم عندالاستطاعه مالی هم ندارم، آیا همسرم میتواند جلب مرا بگیرد و مهریه اش را قسطی یا هرطور دیگری بگیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که عندالاستطاعه باشد جلب منتفی است اما امکان دریافت مهریه در صورتی که مال و اموالی داشته باشید به صورت یکجا و یا قسطی کاملا وجود دارد

سلام‌و درود
بعد زا استطاعت مرد میتوان از ایشان‌گرفت

وقتی شما محکوم به پرداخت مهریه شود درمرحله اجرای حکم ، وصول مهریه منوط به معرفی اموال شما خواهد بود . اکثر قضات برای مهریه عندالاستطاعه جلب صادر نمی کنند

سلام مهریه عندالاستطاعه بعد از اثبات استطاعت مرد قابل دریافت است .

با سلام و احترام و توصیه به شروع زندگی با خوش بینی و امید بیشتر از بعد حقوقی هر کدام از روش های عندالمطالبه و یا عندالاستطاعه بودن مهریه ضمانت اجراهای مختص خود را دارند. و طی مکانیسمی هر دو میتوانند حتی منجر به جلب هم بشوند.