برای گرفتن مهریه چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۲۹ #14191265

با سلام و خسته نباشید از عزیزای گل
بنده صیغه هستم یعنی در دوران نامزدی و بک ماه نده صیغه ام تموم بشه و عقد کنیم.ولی اقا یک هفته غیب شده و از طدیق خانواده اش به خانوادم و پیغام داده بریم محضر باطل کنیم.ایشون همش امروز فردا میکنن.و بنده برای این دوران صیغه سه تا سکه مهر انداختم که قرار زمان عقد ببخشم ولی حالا که این ادم با احساسات و ابروی بنده بازی کرده به هیچ عنوان نمیخوام ببخشم.الان این ادم هر روز تمروز فردا میکند.میخوام بدونم میتونم شکایت کنم برای اینکه این ادم اقدامی برای باطل کردن نمیکنه و گرفتن مهریه اگه من شکایت کنم ممکنه مهریه باطل بشه؟ممنون میشم پلسخگو باشید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌تونید مهریه خودتون رو مطالبه کنید، این امر باعث باطل شدن مهریه نمی‌شود.

سلام .میتوانید از طریق دفاتررخدمات الکترونیک قضایی نسب ب اجرا گذاشتن مهریه اقدام نمایید

سلام.شما میتوانین مهریه خود را مطالبه کنین

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. مسایلی که بیان نمودید خدشه ای به طلب شما از بابت مهریه وارد نمی کند..
شما می توانید دادخواست مطالبه مهریه از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشید..

فارغ از بحث شکایت ک بنابر گفته شما بخاطر بازی با احساسات و آبرو هست، شما مستحق دریافت مهریه هستید و میتوانید با ثبت دادخواستی مبنی بر مطالبه آن،مهریه خود را دریافت کنید

سلام.مطابق قانون ازدواج موقت به فوت یکی از طرفین،فسخ نکاح،بذل موت از طرف زوج و انقضای مدت معین شده منحل میشود.در خصوص مهریه نیز قانونا حق مطالبه مهریه را دارید و میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام‌نمایید.

خیر اقدامتان باعث از بین رفتن مهریه ی شما نمیگردد میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی دادخواست مطالبه ی مهریه دهید