آیا میتونم در پرونده جاری تقاضای تعیین متراژ با عکس هوایی رو بدم و برای دادگاه قابل استناده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۷ #14183403

سلام و خسته نباشید ما دادخواست مطالبه وجه زمین دادیم که در مرحله کارشناسی اعلام کردند چون سند زمین مادره زمین حدود ثبتی نداره و مقدار دقیقش مشخص نیست

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای ارجاع به کارشناسی مطرح نمایید

بادرودوسلام درخواست کارشناسی نمایید.

با احترام ارجاع امر به کارشناسی را دهید

می توانید تقاضای ارجاع امر به کارشناس را بدهید اما تصمیم اینکه قرار کارشناسی چگونه اجرا می شود با شما نیست

با سلام و درود . دادگاه پرونده را برای همین امور به کارشناسی ارجاع می دهد لذا کارشناس می تواند آن را انجام یا تقاضا دهد.

سلام با دادخواست تامین دلیل میشود انجام داد

مطالبه وجه زمین بابت چی ؟ ایا معامله ای صورت پذیرفته؟ در اینصورت حدود زمین در قراردئاد مشخض است و همچنین میتوانید از شهود و یا حتی کارشناسی استفاده کنید ..بهتر بود سوال دقیق تر مطرح می شد