حمل و نگهداری اسلحه کلاشینکف غیر مجاز است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۳۵۸ #14143258

سلام.آیا میتوان در دادسرا از شخصی شکایت کرد به جرم حمل و نگهداری اسلحه غیرمجاز کلاشینکف؟؟؟ و برای اثبات این جرم آیا شهادت ۳ نفر عاقل و بالغ کفایت میکند؟ اگه جواب بدین بسیار ممنون میشم.با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
حمل سلاح غیر مجاز جرم است و میتوان شکایت نمود اگر تهدیدی هم نموده باشند با سلاح آن هم قابل پیگیری است .
بایستی قاضی شهادتان را قبول نماید و تحقیقات مشخص کننده نتیجه است .

شهادت دو نفر نیز کفایت خواهد کرد و اعتبار شهادت توسط قاضی مشخص خواهد شد.

سلام در صورت شکایت حتما باید اسلحه وجود داشته باشد . وگرنه صدور حکم به محکومیت فاقد توجیه قانونی است .